Hoi!

Dit ben ik, Marleen. Ik ben gek op fotograferen en ben heel graag buiten op pad. 

Ik kreeg de link naar jullie vacature/opdracht doorgestuurd van verschillende mensen die hierbij gelijk aan mij moesten denken. Daar werd ik heel enthousiast van!

De zin “Je gaat voor ons drie of vier dagen op pad om het kamperen op de mooiste plekjes van Nederland in beeld te brengen” omschrijft precies wat ik voor me zie als iemand aan mij vraagt wat voor soort foto-opdrachten ik het liefst zou doen.

Ik kan me goed vinden in de omschrijving die jullie geven onder ‘Wie zoeken wij?’. Dat ik een veelzijdige fotograaf ben is  wel af te zien aan het werk op mijn website (kijk vooral even rond).
Het maken van sfeerverslagen is wat ik het liefste doe. Het lijkt me super om van elke kampeersessie die jullie/we organiseren een mooie complete serie te maken met genoeg diverse beelden om lange tijd in te zetten op social media en andere kanalen. Zowel sfeer, detail als beleving is iets wat ik goed kan vangen in beeld.

En... mocht het handig zijn: ik heb genoeg leuke mensen om me heen die zich vast willen lenen voor de foto’s in ruil voor een kampeer-uitje :) 

Hieronder een greep uit mijn werk. 
Dank voor het lezen en kijken, ik hoop dat jullie hier net zo’n goeie match in zien als ik!


Marleen Annema

+31 (0)6 53 62 33 25
info@marleenannema.nl
 
© Marleen Annema   KVK 55844537    BTW ID NL002288020B23    info@marleenannema.nl    +31 (0)6 53 62 33 25